Results 1 to 5 of 5

Thread: Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)

  1. #1

    Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)

    I want to start my own server for the game, and when I go to start it I get this error in the server log
    10-09-2018 15:13:38|t01| INFO| Starting server in INET mode
    10-09-2018 15:13:38|t01| WARN| No IP given, detecting...
    10-09-2018 15:13:39|t01| INFO| IP address: 72.240.136.102
    10-09-2018 15:13:39|t01| INFO| Maximum required upload: 15360kbit/s
    10-09-2018 15:13:39|t01| INFO| Maximum required download: 1024kbit/s
    10-09-2018 15:13:39|t01|ERROR| Server name not specified, exit.

    Please help, I don't know what is wrong.

  2. #2

    Re: Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)

    It looks like you didn't specify a server name as the error indicates. See Multiplayer server setup -
    I do not provide game support through private messages.

  3. #3

    Re: Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)

    What exactly do I need to do? I did that, it doesn't specify exactly what I need to do.

  4. #4

    Re: Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)

    Kindly check your .cfg.
    Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)-2018-09-10_19-57-52-png
    I do not provide game support through private messages.

  5. #5

    Re: Help setting up Multiplayer server 4.7.0 (Log included)

    Still the same error code.
    Last edited by JDog; 1 Week Ago at 01:09 PM.
    JDog5697

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •