Solved My server doesn't even work.

Status
Not open for further replies.

GeminiStorm92

Member
Joined
May 19, 2019
Messages
41
My server doesn't detect IP & server name.

Code:
slots  = 70

name   = GeminiStorm92 Any

terrain = any

# ip = 89.78.136.244

port = 25000

mode = inet

motdfile = ./config/GeminiStorm92.motd

authfile = ./config/GeminiStorm92.auth

rulesfile = ./config/GeminiStorm92.rules

# owner = GeminiStorm92

# voip = Discord

# printstats = n

resdir = ./resources/

logfilename = ./logs/geministorm92.log
Code:
============================== RoR-Server started ==============================
01-10-2019 07:23:50|t01| INFO| Starting server in INET mode
01-10-2019 07:23:50|t01| WARN| No IP given, detecting...
01-10-2019 07:23:51|t01| INFO| IP address: 89.78.136.244
01-10-2019 07:23:51|t01| INFO| Maximum required upload: 15360kbit/s
01-10-2019 07:23:51|t01| INFO| Maximum required download: 1024kbit/s
01-10-2019 07:23:51|t01|ERROR| Server name not specified, exit.
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
801
Location
Florida
You have to run a command to get that log output.. (e.g. rorserver.exe -c tutorial-config.cfg)
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
801
Location
Florida
Please say exactly what steps you took to get here. The command you used clearly isn't correct if the server doesn't start.
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
801
Location
Florida
Last edited:
OP
OP
GeminiStorm92

GeminiStorm92

Member
Joined
May 19, 2019
Messages
41
Simply says "Failed to register on serverlist, continuing in LAN mode"
I want the server work in INET mode!
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
801
Location
Florida
You didn't forward the port in your router settings. Just search Google on how to do this.
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
801
Location
Florida
If you can't even figure out how to port forward then maybe you shouldn't be trying to host a server.

Closing this as it's no longer an issue with the server.
 
Status
Not open for further replies.
Top