Solved Scratch Textures?

scratch

Classy
Joined
Apr 21, 2018
Messages
76
Location
What's it to you?
I don't know why it took me so long to realize, and I don't know if it's just me, but where did the scratch/broken window textures go? They used to be a thing, but now there not. Where did they go? Did they get removed for some reason, or is it just me?
 

Austin

Community Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Aug 13, 2007
Messages
274
Location
Wyoming

Requires a damage texture to be specified in the managedmaterials section of a flexbody.
 
OP
OP
scratch

scratch

Classy
Joined
Apr 21, 2018
Messages
76
Location
What's it to you?
Only certain vehicles (such as the Accord) have them.
Well even the Accord doesn't have them for me. The Accord, along with the Burnside, the SISU, and many others had some damage textures before. I'm sure I probably messed something up at some point to cause this, but I'm a little confused as to what might be wrong.
 

4x4convoy

4 Link The World
Moderator
Joined
Jan 13, 2018
Messages
134
Location
Pennsylvania
Well even the Accord doesn't have them for me. The Accord, along with the Burnside, the SISU, and many others had some damage textures before. I'm sure I probably messed something up at some point to cause this, but I'm a little confused as to what might be wrong.
huh, i just tried out the accord and sisu and hes right, they dont have the damage texture anymore. im using a dev build from 9/3/2019
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
798
Location
Florida
Damage textures work fine for me, running the latest dev build from Itch:
screenshot_2019-09-16_11-39-46_1.png
screenshot_2019-09-16_11-39-35_1.png

The SISU's broken windows only appear on the inside.
 

4x4convoy

4 Link The World
Moderator
Joined
Jan 13, 2018
Messages
134
Location
Pennsylvania
interesting, i tried crashing them into things and never got any damage textures, and i was on the interior cam of the sisu too. is there a setting or something?
 
OP
OP
scratch

scratch

Classy
Joined
Apr 21, 2018
Messages
76
Location
What's it to you?
I don't know if this has anything to do with it, but when I first installed the new RoR it said it couldn't find some file path or something, but even with that the game still functions pretty well. Maybe reinstalling it might fix it, but I dunno if I wanna go through the trouble for something that may or may not work. I got it from the RoR home screen.
 
OP
OP
scratch

scratch

Classy
Joined
Apr 21, 2018
Messages
76
Location
What's it to you?
Well I uninstalled all previous versions of the game, including the current one. Then I installed RC5 (The newest. I think I had RC4 Before) I kept all my mods and pictures from RC4, and put them back in once RC5 was installed. I got the same weird message, but guess what?
screenshot_2019-09-16_21-24-08_1.png

screenshot_2019-09-16_21-25-40_1.png


Yeah, it kinda fixed it. I guess an update was all it needed. Unless the older versions of the game being in other folders somehow bugged it out.

Thanks anyway guys.

Edit: Also for some reason having shadows enabled seems to hide it, even with it being fixed. Again, might just be me, but I'm not complaining.
 
Last edited:
Top