Ford Mustang (1979-1982)

Released Ford Mustang foxbody (1982) 2020-07-29

OP
OP
PoLi

PoLi

Active member
Invited
Joined
Jan 28, 2018
Messages
73
"flexbody error" is taken into account and is there since begining. Everybody who spawn vehicle and have it running has those errors for rearsprings, front ptings, steernig booth, upper prace meshes etc. etc. in their .log
 
OP
OP
PoLi

PoLi

Active member
Invited
Joined
Jan 28, 2018
Messages
73
I didn't tried dev build yet. I'm using 2020.01.

Happy it's working fir you Cassius.
 

Pixel

Pixelated
Joined
Nov 13, 2019
Messages
21
I'm in 2020.01 and it works just fine, not sure what exactly is causing this for you guys
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
1,156
Location
Florida
@FilipK09 Please try resetting your game to default settings by removing the Documents\My Games\Rigs of Rods\config folder. The car works fine on 2020.01. Using the developer build is not a solution, so please don't suggest it.
 

Cassius Clay

Loud pipes save lives
Joined
May 31, 2019
Messages
36
I didn't mean to suggest it right away, I'll try to do what you said. Thanks for the heads up
 

Car8john

New member
Joined
Aug 1, 2020
Messages
2
sometimes if spawning multiple at a time (like in a sequence) of the same car the wheels wont spawn with the car unless you go back in and manually reselect them, same thing strangely does not occur with skins
 

CuriousMike

Repository Manager
Administrator
Old-timer
Joined
Dec 22, 2018
Messages
1,156
Location
Florida
sometimes if spawning multiple at a time (like in a sequence) of the same car the wheels wont spawn with the car unless you go back in and manually reselect them, same thing strangely does not occur with skins
This is a known bug with 2020.01, not related to the mod. Just highlight the next mod down, then go back. Or press CTRL+ . (period) to spawn your last used vehicle again.
 
OP
OP
PoLi

PoLi

Active member
Invited
Joined
Jan 28, 2018
Messages
73
'Ignore' those commands are operated automatically by triggers. Thay doesn't accept manual input.
 
Top